VISUAL IMPRESSIONS

Interieur Ontwerp

Ik help u graag met brainstormen over uw verbouwing en/of herinrichting van uw woning. Aan de hand van een moodboard maak ik een gedetailleerde tekening, plattegrond en meubellijst.


concept voor verbouwing beganegrond in Almere

nia2 copy.jpg

Het uitgangspunt voor dit gezin is voldoende opslagruimte en bewegingsvrijheid voor jonge kinderen. De materialen zijn robuust en natuurlijk. De vormen zijn rank maar stabiel. Een L-vormige open keuken midden in de ruimte is de kern van deze ruimte. Langs de lange zijwand zijn hoge kasten gebouwd en een werkruimte.


concept voor verbouwing slaapkamer ensuite beganegrond

nia3lang.jpg

Deze slaapkamer ensuite wordt gerealiseerd op de beganegrond van een vrijstaande woning. Natuurlijke materialen en vergrijsde kleuren bieden een mooie achtergrond voor antiek en kunst dat het echtpaar op hun reizen door Afrika heeft verzameld.

Tussen de luxe badkamer en de slaapkamer bevindt zich een inloopkast/gang. De scheidingsmuur biedt privacy en de functioneert als scherm voor een televisie projector.


concept voor ontwikkeling duin paviljoen

nia NAT copy.jpg

Dit concept voor een paviljoen in de duinen benadrukt de rust en ingetogenheid die daar heerst. Duurzame materialen in een multifunctionele ruimte laten de bezoeker optimaal genieten van de indrukken van het landschap.


Loftwoning in Amsterdam Noord

nia ams.jpg

Deze luchtige loft woning is delicaat en toch robuust. het keukeneiland steekt deels uit in de grote, lichte zitkamer. De eethoek is ingetogen en donker. Vintage klassiekers worden gemengd met nieuwe meubels en hedendaagse kunst.


concept voor kliniekruimte

clinic.jpg

Het waddengebied is de inspiratie voor deze schoonheidskliniek. Transparant, zuiver en sober, net als de frisse zee wind op de eilanden.


concept voor open keuken

keueken.jpg

Het waddengebied is de inspiratie…..